Aankomst - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Richard Berg - WaarBenJij.nu Aankomst - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Richard Berg - WaarBenJij.nu

Aankomst

Door: Richard

Blijf op de hoogte en volg Richard

08 Februari 2008 | Argentinië, Buenos Aires

Vandaag 15 Februari 2008 ben ik aagekomen in de hoofdstad van Agentinie, Buenos Aires na een reis van 16 uur!

Helaas is het vakantie gevoel nog niet echt aanwezig gezien het hier gewoon REGENT! Morgen wordt de zon verwacht en daar zal ik dan ook gretig gebruik van maken!!

De reis is vlekkelooos verlopen en heb inmiddels een hotel kunnen vinden in het centrum.

Hier zal ik het komende weekend verblijven. Maandag begint mijn taalcursus op een internationale school. Hopelijk hebben zei een leuke studio voor mij in petto gezien de hotelprijs toch iets tegenvalt..

Eerste indruk:

Groot, massaal, schoon, rumoerig en gaotisch.

Hasta Luego vanuit B.A.

• 08 Februari 2008 - 16:09

Gea:

Hey topper!!!!!!!!! Fijn om al iets van je te horen aangezien je gsm daar niet werkt. Hoorde van mama dat telefoneren duur is. Nou, veel mailen dus maar. Je bent geen seconde uit onze gedachten geweest, zelfs oma begon er vandaag over. Geniet van et weer dit weekend, geniet jij dan genieten wij ook.

Veel kusjes en knuffels van Gea en de rest doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• 08 Februari 2008 - 16:24

Tjabe:

Hoi Richard,

fijn te horen dat de reis goed is verlopen, jammer daarentegen dat het weer wat tegenvalt. Je moet maar zo denken na regen komt ..... precies. Geniet er dit weekend nog maar even van want maandag kun je aan de bak!!!

Heel veel plezier en zonneschijn teoegewenst.

Groet Tjabe.

• 08 Februari 2008 - 16:30

Gerben:

Dude!
    Hier schijnt de zon man! Het zal er vast tegek zijn in Buenos Aires en ik ben benieuwd naar je foto's!

Rustig aan en ik hoor van je!

Box Gerben

• 08 Februari 2008 - 17:59

Maikel:

hey.
    Fijn dat je veilig bent aangekomen.
    Ik hoop dat je het daar heel erg naar je zin hebt.
    Zie je over 2 Maand.
    xxx Maikel

• 08 Februari 2008 - 18:06

Jan-Roel:

Hey top dat het goed ging, ook grappig dat het daar nu een week later is! :P hahaha

• 08 Februari 2008 - 19:27

Lourens:

Hey man, ik zei al dat je snel moest reageren, maar zo snel had ik niet verwacht haha. Mooi dat de reis goed is verlopen, nu maar es ff acclimatiseren.. geniet er van en veel succes maandag! Gr Lourens

• 09 Februari 2008 - 00:30

Ria:

Hallo zoon,zyn net thuis van de bruiloft,denk eerst maar pc ff aan om te kyken of t je nog gelukt is om ergens te mailen en ja hoor gelukkig wel.Was bly te horen vanm. dat alles goed was verlopen.Kreeg van Anthonie nog een tip voor je omdat je gsm t daar niet doet :Koop daar een argentynse telefoon metprepaid,moet daar vry goedkoop zyn,want als er van deze kant iets belangryks is dan moeten we je wel kunnen bereiken.Ik ga nu naar bed maar de pc zal veel aan staan hier.Jonge,een heel fyn weekend en we blyven standby.Heeeeeeeeel veeeeeeeeeel liefs,mama en de groeten van iedereen.

• 09 Februari 2008 - 10:57

PhoeniX:

Zeun, veilig aangekomen..dat zijn altijd goede berichten! Goed voor je dat het daar regent, hier schijnt de zon 20 graden :-) ik zal zo de stadde moar emm in..veel plezier en opschieten met die foto's ben benieuwd hoe de dames er daar uit zien!

Boks PhoeniX

• 09 Februari 2008 - 16:56

Martijn:

Ricardo, alles goed, lange reis zo te lezen, nu 15 februari al en ik zie dat die paar uurtjes in het buitenland jou al een echte spanjaard hebben gemaakt, maar over de schrijffouten zal ik nix zeggen:) hoe ist verder? have fun man!! mzzl Martijn

• 09 Februari 2008 - 23:57

Mama:

Hee Rich,
    Hoe was je 1ste dag/avond/nacht?

x,mama

• 10 Februari 2008 - 14:17

Ria/richard:

Hallo vrienden van Richard.

Heb Rich net aan de telefoon gehad en zal ff kort verslag namens hem geven.

Rich zit op dit moment nog in een hotel maar gaat morgen naar een appartement MET INTERNET AANSLUITING.
    Morgen 1ste schooldag.
    Eerste T-bonesteak gehad!niet normaal,zo groot.
    Iemand ontmoet op terras,sprak m in t engels aan en bleek een nederlander te zyn,die zit daar nu een week en dat klikte direct,neeeeeeeeeeeee jongens geen meid maar een jonge man van 30 jaar.Die heeft Rich al een kleine rondleiding gegeven en trekken samen wat met elkaar op.Dit vind Rich toch wel erg prettig,Paul heet hy ,als ik t goed heb.

By aankomst is m al wel wat overkomen maar dat zullen jullie vast nog wel van m zelf horen.

Alles is verder goed met m en hy geniet er volop van.
    Terrassen,lekker eten,liters bier,30graden,vele winkelstraten maar wel vreselyk druk daar.

Nou,hoop dat jullie voor nu even genoeg info hebben gehad en allemaal de groeten van Richard.

Vanaf morgen is Richard er zelf weer,als t goed is.

Groetjes ook van my,Ria

• 10 Februari 2008 - 19:42

Hay Richard.
    Appartement dus,nou, ben benieuwd. Effe straat opschrijven ofzo, dan kan ik even google-earth kiek'n. Argentijnse steak dus, hmm, had je ook wel met mij kunnen delen, was zo gekomen. Nou eh, et stampot buffet hier was ook lekker!!! Hoop dat je je draai een beetje gevonden hebt. Op dit moment is et bij jou nu 23 gr. Niet verkeerd. Je komt vast lekker bruin gebrand retour. Moet maar veel onder de zonnebank, wil geen duo penotti zijn. Veel succes voor morgen jongen. Tot horens, veel liefs van mij. Gea.

• 10 Februari 2008 - 20:52

Alie Katerberg:

Zat gisteren met Cor een borrel te drinken op de verjaardag van tante Grietje en ome Jan Postma. Hoorde van je avontuur en omdat ik alle dagen op de waarbenjij.nu site zit van onze dochter Gerlinda in Afrika, was ik reuze benieuwd naar jouw avonturen. Je bent dus nog maar net aangekomen, maar ik zal de verhalen op de voet volgen. Vanuit een zonovergoten Grijpskerk, heel veel plezier.

• 10 Februari 2008 - 22:02

Bernhard Van Dijken:

hoi richard blij dat je goed aangekomen bent.maak er wat van.suxes op school met je spaans.
    gr bernhard

• 11 Februari 2008 - 17:45

Gea:

Hallo Rich. Vandaag lekker vrij, heb et hele weekend moeten werken omdat collega's aan de andere kant van de wereld zitten!!! Nou, jij kan daar wel mooi weer hebben maar dat hebben wij hier ook hoor. Vanmiddag lekker in de tuin gezeten, crempie op en waarrempel ook nog verkleurd. Maar goed dat je afgelopen vrijdag niet naar je moeder hebt geluisterd m.b.t. je ID enzo uit je kontzak te halen anders was je die ook nog kwijt geweest. Ach, je moet maar zo denken, zo'n corsa als in Grunn hebben ze daar toch niet. Hoop je gauw tegen te komen op MSN. Tot horens, xxxxx Gea.