Laatste week Buenos Aires! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Richard Berg - WaarBenJij.nu Laatste week Buenos Aires! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Richard Berg - WaarBenJij.nu

Laatste week Buenos Aires!

Door: Richard

Blijf op de hoogte en volg Richard

10 Maart 2008 | Argentinië, Buenos Aires

Zo, dan zit ik hier alweer een dikke vier week! De tijd gaat steeds sneller moet ik zeggen.. Maargoed, er staat een leuk vooruitzicht op het programma.

Afgelopen weeek heb ik niet echt veel nuttige dingen gedaan..haha. Maar het vele lekkere eten heb ik lekker doorgezet en ik heb een reis voorbereid door heel Argentinie!

Het weekend heb ik wederom in Recoletta doorgebracht en lekker terrasje gepakt met Paul.

Vandaag is mijn laatste dag hier in mijn appartementje en heb de koffer al gepakt!

Morgen ga ik om 18.00 uur met een bus naar het noorden van Argentinie, Iguazu. Hier ga ik een paar dagen de beroemde watervallen bekijken. Eerst aan de Argentijnse kant en daarna aan de Braziliaanse kant! Dus hoop ook nog voeten op Braziliaanse grond te zetten.

Hierna zal ik terug vliegen naar BA om daar de nacht door te brengen en vervolgens smorgens vroeg door te vliegen naar Ushuaia. Dit is het meest zuidelijkste stukje grond op aarde!! Ook wel het einde van de wereld genoemt hier.

Van daaruit ga ik langs de chileense grens omhoog naar Galafate en Bariloche. Daarna moet ik terplekke maar even zien of ik nog een duikcursus ga doen of meer plaatsten ga bezichtigen.

De komende tijd neem ik mijn laptop niet mee dus zal het misschien wat langer duren voordat er een bericht geplaatst zal worden maar ik zal mijn best doen.

Er zullen overal wel internetcafe's zijn lijkt mij. Dus dan moet het zo maar even.

Ik heb mijn periode hier in BA zeer prettig gevonden en heb de stad redelijk goed leren kennen en moet zeggen dat het heel uiteenlopend is en vele verschillende gezichten heeft. Dit maakt BA denk ik daarom wel een hele speciale stad.

Nu, na vier weken, heb ik het hiet wel een beetje gezien en verheug me dus zeer op de komende dagen!

Ik groet iedereen die mijn site bezoekt en vind het echt top dat jullie er zo mee bezig zijn!

Tot de volgende berichtgeven!

Saludos,
Richard

• 10 Maart 2008 - 16:06

Ria:

Hallo jonge,

Ik weet dat je hier erg naar uitkykt, om meer van Argentinie te zien,en gelyk heb je.
    Maak er wat leuks van en er vooral van gaan genieten,net wat je zegt,de tyd vliegt voorby.

Ook de fotos waren weer erg leuk om te zien,maar vooral om jou dan even weer voor me te hebben.

Nou,we zien wel wanneer we elkaar weer tegen komen op msn,ik blyf zoveel mogelyk standby,dat weet je.

Heel veel liefs en knuffels van my,doeidoeixxxxxxxx

• 10 Maart 2008 - 17:08

Hoi Wereld Burger,:

Nou ben net thuis en even checken of er nog mail was en ja hoor weer eten, drinken, geweldige verhalen met mooie foto's. Krijg trek van al dat lekkere eten, ziet er zeer goed uit. Heel veel plezier de komende dagen O ja nog een tip, vergeet vooral je jas, ipod etc. niet in de bus.

Geniet ervan.

Groetjes Tjabe.

• 11 Maart 2008 - 10:31

Lourens:

Eej man, goede reis en have fun! Ben benieuwd hoe de rest van "d'Argentina" d'r uit ziet..

Saludos!!

• 11 Maart 2008 - 14:18

Gerben:

Hey amigo!

Veel plezier op je tour de zuid-amerika en laat ie net zo succelvol zijn als onze europa-tour ;)

Grtz Gerben

• 11 Maart 2008 - 20:28

Esther En Marjan:

Hoi Richard,

Goh wat gaaf allemaal, wij hopen dat je het naar je zin hebt aan de verhalen te zien vast wel, eigenlijk onvoorstelbaar dat je zo ver weg bent maar nu toch ook weer zo dichtbij, hihihihi.
    Maak er iets van en tot horens,dikke knuffel van Esther en Marjan.

• 13 Maart 2008 - 11:56

Oma En Gea:

Zo, even een berichtje van oma. Ben bij oma op bezoek en zijn samen je spannende belevenissen aan het bekijken. Oma geniet ervan, das mooi! De foto van jou en de pinguing heeft oma op haar kastje staan. Oma is blij je over ruim 4 weken weer terug te zien. Ze vindt het fijn dat je zo geniet. De groetjes en een dikke knuffel van oma xxxxx

Liefs Oma en Gea

• 14 Maart 2008 - 13:52

Jozua:

heeey kerel!!

kwam via via op je site terecht..! heb al je verhalen gelezen. echt te gek wat je daar doet hoor! fijne dagen nog en we spreken elkaar